Budapešťská pomazánka na opečené bagetce

Budapešťská pomazánka na opečené bagetce

Recipe by Course: Soutěž
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 1 tvaroh ve vánočce

  • 1 zakysaná smetana

  • Kousek másla

  • 1 cibule

  • Nakládaná červená paprika

  • Sladká paprika

  • Sůl

  • Pepř

  • 1 velká bageta

Directions

  • Tvaroh, smetanu a máslo rozmícháme v hladkou pomazánku.
  • řidáme najemno nakrájenou cibuli, nakládanou papriku a červenou papriku.
  • Zamícháme, dochutíme solí a pepřem.
  • Bagetu jsem nakrájela a dala na chvilku do rozehřáté trouby.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *