Grilované krevety na česneku a víně se zeleninovým salátem

Grilované krevety na česneku a víně se zeleninovým salátem

Recipe by Lucie Tlučhořová
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

5

minutes

Ingredients

  • 8-12 tygřích krevet

  • 3 stroužky česneku

  • 0,5dcl bílého suchého vína

  • Máslo

  • Sůl

  • Pepř

  • Listový salát

  • Ředkvičky

  • Okurka

  • Kukuřice

  • Červená cibule

  • Olivový olej

  • Balsamico

  • Citron

Directions

  • Na másle a česneku zprudka orestujeme krevety, přidáme víno. Ještě chvilku restujeme, osolíme a opepříme. Mezitím si připravíme salát. Všechny ingredience nakrájíme, salát natrháme a smícháme dohromady. Přidáme olivový olej, sůl, pepř, citron a balsamico.

Notes

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *