Zeleninový salát s jogurtovým dipem, vařeným vejcem a chlebovými krutony

Zeleninový salát s jogurtovým dipem, vařeným vejcem a chlebovými krutony

Recipe by Course: Soutěž
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 1/6 ledového salátu

  • 1 větší rajče

  • 1 paprika

  • 1/2 salátové okurky

  • 1/2 plechovky kukuřice

  • 2 uvařená vejce

  • Kelímek bílého jogurtu

  • Čerstvé nebo i sušené bylinky dle chuti

  • Sůl

  • Pepř

  • Krajíc chleba

  • Olivový olej

Directions

  • Zeleninu nakrájíme na drobno a smícháme.
  • jogurtu bylinek, soli a pepře vytvoříme dip, kterým salát polijeme a smícháme.
  • Nahoru dáme rozkrojené vejce a chlebové krutony ( nakrájený chleba na kostičky jsem pokapala olivovým olejem a nechala chvíli sušit v troubě ).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *