Bramborové halušky se zelím a klobásou

Bramborové halušky se zelím a klobásou

Recipe by Course: Soutěž
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 0,5 kg uvařených brambor

  • Cca 200g polohrubé mouky

  • 1 vejce

  • Sůl

  • 1 cibule

  • Kysané zelí

  • 2 klobásy (lepší je pikantní)

  • Olej

  • Pepř

Directions

  • Brambory nastrouháme a smícháme s moukou, vejcem a solí.
  • Pasírujeme přes cedník na halušky do vroucí osolené vody, jakmile všechny vyplavou, jsou uvařené.
  • Ve vysoké pánvi restujeme na drobno nakrájenou cibuli a klobásu, následně přidáme zelí a ještě chvíli restujeme.
  • Nakonec přidáme uvařené halušky, opepříme a případně dosolíme.

Notes

  • Bramborové halušky se zelím a klobásou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *