Vepřová kotleta marinovaná v medvědím česneku s grilovanou zeleninou a bylinkami
Course: SoutěžServings
4
servingsPrep time
30
minutesCooking time
40
minutesCalories
300
kcalIngredients
4 plátky vepřové kotlety
- Marináda:
olej,
pesto z medvědího česneku
sůl
pepř
- Grilovaná zelenina:
mrkev
petržel
cibule
řapíkatý celer
žampiony
- koření na grilovanou zeleninu:
kmín
sůl
pepř
Directions
- Maso necháme v marinádě přes noc odležet a grilujeme při pokojové teplotě asi 5 minut z každé strany.
- Zeleninu a žampiony nakrájíme na plátky, kostky každý jak má rád, promícháme s kořením a olejem.
- Podlijeme trochou vody nebo vývaru a pečeme na 180 stupňů asi 45 minut (do změknutí). Podáváme třeba s tzatziky nebo jinou omáčkou dle chuti.
Notes
- Vepřová kotleta marinovaná v medvědím česneku s grilovánou zeleninou a bylinkami.
