Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem a smetanou
Course: SoutěžServings
4
servingsPrep time
30
minutesCooking time
40
minutesCalories
300
kcalBramborové noky s kuřecím masem, špenátem , smetanou a vínem
Ingredients
0,6 kg kuřecích prsou
1 větší cibule
1 sekaný nebo krájený listový špenát
3 stroužky česneku
1 smetana ke šlehání
1dcl bílého suchého vína
sůl
pepř
olej
1 balení hotových noků
nastrouhaný parmezán
Directions
- Na drobno nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, přidáme na kostky nakrájené kuřecí maso, které osolíme a opepříme.
- Jakmile se maso zatáhne přidáme rozmrazený špenát. Dusíme asi 20 minut.
- Přidáme víno, smetanu a česnek a ještě vše podusíme dalších asi 10 – 15 minut.
- Noky uvaříme dle návodu a smícháme s hotovou směsí, dáme do talířů a posypeme parmezánem.
