Uzená vepřová špička

Uzená vepřová špička

Recipe by Course: Soutěž
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 1kg vepřové špičky

  • 200ml vývaru

  • Česnek

  • Sůl

  • Pepř

  • Bylinky

  • Nové koření

  • Bobkový list

  • 2 cibule

  • 1 kapie

Directions

  • ývar s masem dáme vařit, přidáme koření, česnek, bylinky.
  • Asi po hodině odstavíme a necháme odstát do druhého dne.
  • Po té maso nakrájíme na větší kusy, cibuli a kapii nakrájíme na plátky a smíchame s masem.
  • áme do alobalu a udíme asi 2 hodiny.
  • Nakonec jen maso napíchneme na háčky a ještě asi hodinu udíme do zlatova.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *