Krůtí plátek na smetaně s bramborovou kaší a smaženou cibulkou

Krůtí plátek na smetaně s bramborovou kaší a smaženou cibulkou

Recipe by Lucie Tlučhořová
Servings

4

servings
Prep time

20

minutes
Cooking time

20

minutes

Ingredients

  • 4 plátky krůtích prsou

  • 1 balení zeleniny pod svíčkovou

  • 2 cibule

  • 1 smetana na vaření

  • Sůl

  • Pepř

  • Lžíce hořčice

  • Šťáva z půl citronu

  • Na kaši: brambory, mléko, máslo, sůl

Directions

  • Naklepané plátky osolíme, opepříme a na rychlo orestujeme na oleji. Maso vytáhneme stranou na talíř a na stejné pánvi orestujeme 1 cibuli a zeleninu. Přidáme smetanu, hořčici a šťávu z citronu. Rozmixujeme, dochutíme solí a pepřem. Přidáme zpět maso a necháme chvilku provařit. Uvaříme brambory, přidáme máslo, mléko a rozmixujeme do hladka. Druhou cibuli osmažíme na oleji do zlatova.

Notes

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *