Slepičí vývar s domácími nudlemi a zeleninou

Slepičí vývar s domácími nudlemi a zeleninou

Recipe by Course: Soutěž
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • půl slepice

  • sůl

  • mrkev

  • petržel

  • řapíkatý celer

  • pórek

  • nudle – nejlépe domácí

  • mražená zelenina (můžeme použít i tu z vývaru dle chuti)

Directions

  • Do tlakového hrnce dáme omytou půlku slepice, sůl, mrkev, petržel, celer a pórek.
  • áme vařit nejlépe na 2 hodiny, klidně i déle.
  • Hotovou polévku scedíme a dochutíme čerstvě mletým pepřem.
  • Zvlášť uvaříme zeleninu i nudle.
  • áváme do talířů a zaléváme horkým vývarem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *