Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem a smetanou

Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem a smetanou

Recipe by Course: Soutěž
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Bramborové noky s kuřecím masem, špenátem , smetanou a vínem

Ingredients

  • 0,6 kg kuřecích prsou

  • 1 větší cibule

  • 1 sekaný nebo krájený listový špenát

  • 3 stroužky česneku

  • 1 smetana ke šlehání

  • 1dcl bílého suchého vína

  • sůl

  • pepř

  • olej

  • 1 balení hotových noků

  • nastrouhaný parmezán

Directions

  • Na drobno nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, přidáme na kostky nakrájené kuřecí maso, které osolíme a opepříme.
  • Jakmile se maso zatáhne přidáme rozmrazený špenát. Dusíme asi 20 minut.
  • Přidáme víno, smetanu a česnek a ještě vše podusíme dalších asi 10 – 15 minut.
  • Noky uvaříme dle návodu a smícháme s hotovou směsí, dáme do talířů a posypeme parmezánem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *